Hodnocení obchodu

4,8 66 hodnocení
Přidat hodnocení
5
61x
4
3x
3
0x
2
0x
1
2x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 21.8.2015
+ stylové funkční oblečení pro děti
- občas nefunkční stránky při vkládání do košíku

Vřele doporučuji
Avatar autora | 25.7.2015
+ kvalitní, funkční a originální
- věci jsou dražší

rozhodně doporučuji
Avatar autora | 2.7.2015
+ Nabízí krásné a kvalitní zboží pro děti. Oblečení je hezky šité, vyhovují mi střihy kalhot (užší a delší nohavice).

Rozhodně doporučuji. Obchod nabízí krásné kvalitní zboží.
Avatar autora | 11.6.2015
Velmi kvalitní a krásné oblečení pro děti, za příznivé ceny. Jednání vynikající, takže doporučuji.
Avatar autora | 9.6.2015
+ Obchod mi nabídl to, co jsem aktuálně sháněla ve velikostech, které jsem potřebovala :).
- Skladem nebyly všechny nabízené barevnosti v různých velikostech, ale i tak se dalo krásně vybrat z toho, co bylo skladem :).

Za mě perfektní - nabídkou, jednáním, rychlým dodáním. Vše, co jsem kupovala, je skvěle a do detailu propracované a perfektně holkám sedí :). Děkuji moc, příště jdu k Surikatě na jistotu :).
Avatar autora | 25.5.2015
+ Originální a kvalitní zboží.

Avatar autora | 4.5.2015
Krásné super věcičky české výroby,určitě koupíme i další věci,doporučuji.
Avatar autora | 9.4.2015
+ Zajímavé oblečení, kvalita, hezké barvy, které se v běžných obchodech nedostanou.

Výborné, doporučuji.
Avatar autora | 3.4.2015
+ Krásné zboží, perfektní zpracování

Avatar autora | 14.3.2015
+ kvalitní české oblečení
- vyšší cena

bezchybný
Avatar autora | 7.3.2015
+ Krásné a kvalitně ušité věci.

Avatar autora | 5.3.2015
+ Vstřícný a milý přístup..vše jak má být.....

Avatar autora | 1.3.2015
- Kvalitní české zbozi

Avatar autora | 4.2.2015
+ Krásné, kvalitní, české oblečení pro děti, neskutečně milá a vstřícná komunikace!!!
- žádné

Jednoznačně doporučuji vyzkoušet toto kvalitní, krásné a funkční oblečení pro dětičky! Zatím jsem lepší nenašla!
Avatar autora | 3.2.2015
- Nedostupnost většiny nabízených produktů, zřejmě skrz velkou poptávku. Volila jsem proto jiné než aktuální velikosti. Bylo by fajn, kdyby bylo k dispozici vše. Třeba bych si i počkala na zpracování.

Avatar autora | 24.1.2015
+ Kvalitní zboží.

Kvalitní materiál,doporučuji.
Avatar autora | 9.1.2015
+ pohodlný krásně propracovaný střih

Avatar autora | 10.12.2014
doporučuji
Avatar autora | 2.12.2014
+ Kvalitní zboží české produkce z kvalitních materiálů. Výborná komunikace se zákazníkem.

Avatar autora | 18.11.2014
+ Osobní přístup
+ Kvalitní zboží
+ Česká výroba

Jednoznačně doporučuji.

Stránka 3 z 4 , položek celkem: 69